For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Nye ansigter

Efter årsmødet 2019 er der kommet nye ansigter i Hedeselskabets bestyrelse og i repræsentantskabet.

Henrik Høegh - nyt bestyrelsesmedlem
Henrik Høegh har været medlem af repræsentantskabet siden 2013 for Region Sjælland. Han var medlem af repræsentantskabet tidligere, men trådte ud, da han i 2010 blev minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. I dag er han viceborgmester og næstformand for Teknik- og Miljøudvalget i Lolland Kommune og bestrider en række bestyrelsesposter. Han er blandt andet formand for forskningsgruppen ’Future Cropping’, som handler om intelligent brug af landbrugets mange data og formand for biogasbranchen.

”Jeg har altid betragtet Hedeselskabet som et spændende selskab med mange interessante aktiviteter, som altid har ligget tæt på min hverdag som landmand, som nabo til noget af det bedste natur på Sydhavsøerne og i mit politiske virke. Miljø, natur, energi og klima været nogle af de områder, jeg har arbejdet intensivt med, og jeg håber at kunne bidrage med mine erfaringer fra Axelborg, som lobbyist for landbruget, og senere på Christiansborg som politiker. Nogle vil sige, at jeg grundet datoen på min dåbsattest er…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.