For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Hedeselskabet skal altid værne om fagligheden

PÅ HEDESELSKABETS 153. ÅRSMØDE TAKKEDE BESTYRELSESFORMANDEN GENNEM 12 ÅR,
FRANTS BERNSTORFF-GYLDENSTEEN, AF. VÆKST HAR MØDT HAM TIL EN SNAK OM BÅDE DENGANG OG NU.

1992 var året, hvor lilleputnationen Danmark nuppede EM-trofæet i fodbold og sagde nej tak til Maastricht-traktaten, men for Frants Bernstorff-Gyldensteen var det også året, hvor et langt og nært parløb med Hedeselskabet begyndte. Han blev valgt ind i Hedeselskabets repræsentantskab og efter tre år blev han valgt ind i bestyrelsen, hvor han siden 2007 har siddet i formandsstolen. I år var det tid til at overlade den stol til en ny. Derfor har vi mødt ham til et tilbageblik på årene, der er gået, hvorfor han tror, at Hedeselskabet eksisterer efter mere end 150 år i gamet, og hvad der mon venter i fremtiden. Og ikke mindst, hvorfor han holder af Hedeselskabet.

”Man kan ikke undgå at blive forelsket, når man kommer tæt på Hedeselskabet. Det er et selskab, der er rodfæstet i historien, og det er en stor del af motivationen for at være med. Så både historien og det uegennyttige formål er vigtig for selvforståelsen, og det er helt sikkert også vigtigt for mange af medarbejderne. Samtidig skal man konstant modernisere sig, og det, mener jeg, er lykkes for Hedeselskabet gennem…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.