For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Kunsten konkluderer ikke

”TOMORROW IS THE QUESTION” GIVER, SOM TITLEN ANTYDER, INGEN SVAR. UDSTILLINGENS FORMÅL ER AT FÅ PUBLIKUM TIL SELV  AT FORHOLDE SIG TIL FREMTIDEN.

Udstillingen ”Tomorrow is the Question” er støttet af Hedeselskabet og kan netop nu opleves på ARoS i Aarhus. Udstillingen tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Målet er at få folk til at tænke over fremtiden – og dernæst gøre en forskel.

”Jeg håber, at udstillingen gør en forskel, fordi den får folk til at bearbejde det, de har oplevet, og forholde sig til fremtiden. Vi udfordrer ret sjældent os selv i dag. At opleve denne udstilling kunne være første skridt. Det vigtigste er, at vi ikke gør, som vi plejer at gøre,” siger museumsdirektør på ARoS Erlend Høyersten.

Han glæder sig over samarbejdet med Hedeselskabet. ”Både I og vi er med til at forme Danmark og tage vare på Danmark. Vi er ikke et præserverende kunstmuseum. Derfor er der en naturlig kobling til Hedeselskabet. Hedeselskabet handler også om at skabe en bevidsthed om vores fælles klima og miljø,” lyder det fra museumsdirektøren.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.