For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Skovnørden

ALLAN BECHSGAARD NYDER AT OPHOLDE SIG BLANDT STAMMER OG KRONER. HAN GÅR IKKE AF VEJEN FOR AT GIVE TRÆERNE ET KRAM.

De træer, hvis stammer ikke kan være i en fuldvoksen mands favn, har set verden omkring sig forandre karakter. Bevidnet historien. Og de rummer en robusthed som ikke ingen andre planter. Omtrent sådan lyder svaret på, hvorfor Allan Bechsgaard flere gange er blevet draget og har gjort det, som for nogle kan være akavet mand og mand imellem. Han har givet et træ et ordentligt kram.
”Jeg har altid været fascineret af skoven og det langsigtede planlægning i den. Mine børn siger, at jeg elsker at kramme træerne.”

Har du gjort det?
”Ja, mange gange. Træer er så massive og robuste. De har måske stået i over 100 år og er stadig fulde af liv og vækstkraft. Det giver en ydmyghed,” svarer Allan Bechsgaard.

Den 47-årige skovrider står i spidsen for DDH Forest, der er et af Hedeselskabets forretningsområder. I DDH Forest er Hedeselskabets skovejerskab således samlet. Selskabet ejer i alt cirka 11.000 hektar skov i Danmark, Baltikum og Frankrig. Lige siden Hedeselskabet blev stiftet for mere end 150 år siden, har Selskabet plantet og ejet skov. DDH Forest har…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.