For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Nye ansigter

Efter årsmødet 2019 er der kommet nye ansigter i Hedeselskabets bestyrelse og i repræsentantskabet.

Lea Ravnkilde Møller - medarbejderrepræsentant i bestyrelsen
Lea Ravnkilde Møller har været ansat i Orbicon siden januar 2017 inden for Klimatilpasning og Byudvikling, hvor hun arbejder med med strategisk planlægning af ofte meget komplekse klimatilpasning- og skybrudsprojekter. Hun udarbejder desuden samfundsøkonomiske analyser til brug for planlægning af klimatilpasning og skybrudssikring.

”Som forstkandidat kender jeg Hedeselskabet som en væsentlig brik i historien, som har ydet samfundet rettidig omhu, hvor der var brug for det. Hedeselskabet er en væsentlig del af dansk skov- og landbrugshistorie; en god, gammel og robust dame. Hedeselskabet har stadig rigtig meget at byde på inden for grøn innovation, og vi står overfor en tid, hvor det er særdeles væsentligt, og vi har kompetencer og musklerne til at løse de udfordringer samfundet står overfor. Det betyder, at vi har mulighed for at gøre en positiv forskel. Gennem bestyrelsesarbejdet håber jeg at være med til at påvirke hvordan. Derudover kan jeg bidrage med et indblik i Orbicon…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.