For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Nyheder

HEDEDANMARK PRÆSENTERER FLOT REGNSKAB

HedeDanmark kom ud af 2018 med et godt resultat. 2018 bød således på en rekordhøj omsætning på 1.791 mio. kroner og et driftsresultat før afskrivninger (EBITDA) på 73,3 mio. kroner. Det skyldes blandt andet et højt aktivitetsniveau i Baltikum kombineret med digitale satsninger, investering i nyt miljøanlæg til genanvendelse samt nye anlægsopgaver.

Blandt de større og måske mere bemærkelsesværdige anlægsopgaver, som har været med til at sætte sit præg på HedeDanmarks år, er det nye, nationale rostadion i Bagsværd og pandaanlægget i Københavns Zoo. Opgaver som også fortsætter ind i 2019.

Også HedeDanmarks store viden om blandt andet minivådområder, kystsikring og genanvendelse af restaffald har medvirket til, at HedeDanmark har opnået vækst. 

Adm. direktør Lars Petersen peger desuden på, at HedeDanmarks ansatte gør en forskel.

”Det er afgørende for os, at vores forretning er gearet således, at vi kan tilpasse vores ydelser til kundernes behov, ikke mindst når ens kerneforretning…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.