For medlemmer

Publiceret 27.05 2019

Ny formand for Hedeselskabets repræsentantskab

JANUS SKAK OLUFSEN er ny formand for Hedeselskabets repræsentantskab.

Janus Skak Olufsen har været medlem af Hedeselskabets repræsentantskab  siden 2007.  Han er advokat og partner hos DAHL advokatfirma. 

Hvad er dit forhold til Hedeselskabet?
Jeg har, så længe jeg kan huske, kendt og haft en relation til Hedeselskabet. Min farfar blev valgt ind i repræsentantskabet i 1938, hvor han siden blev repræsentantskabsformand og bestyrelsesmedlem, og senere besad min far de samme poster. Der har også været et nært samarbejde, da Hedeselskabet bistod med afvandingen af Filsø, som var et projekt, bl.a. min farfar tog del i. Så Hedeselskabet har været én af de virksomheder, som familien har været tilknyttet gennem generationer. For mig i dag er Hedeselskabet en spændende virksomhed med nogle meget stærke værdier og nogle helt enormt dedikerede medarbejdere, uanset hvor i organisationen de arbejder. Folk arbejder på et højt fagligt niveau, og det er en fornøjelse at møde dem.

Hvad betyder det for dig at være formand for Hedeselskabets repræsentantskab?

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.