Veteranhjem Odense

Dato:
23-10-2018 kl. 18:30
Sted:
Veteranhjem Odense, Søndre Boulevard 15b, 5000 Odense C >
Antal ledige pladser:
35
Maks. antal deltagere:
40

Dette arrangement er udsat til 2019.
Det nye veteranhjem i Odense bliver opført i haven bag soldaterhjemmet Dannevirke. Med den tidligere fynske kaserne på den ene side og mindestenen for Blå Baretter sammen med statuen af Christmas Møller på den anden, er det et område, der emmer af fynsk forsvarshistorie.

Veteranhjem Odense har til formål at danne fysiske rammer om og skabe et frirum for samvær og aktiviteter for veteraner og deres pårørende samt værne om det kammeratskab, der er blevet skabt under tjeneste i Forsvaret. Veteranhjemmet er et frirum fra en problemfyldt hverdag og en håndsrækning til dem, der af den ene eller anden årsag ikke har fundet hjælp i det etablerede system.

Steen Møller, tidligere rådmand, initiativtager og formand for byggeudvalget, vil fortælle om tankerne bag hjemmet. Hannah M. Ussing, daglig leder på Veteranhjem Odense, vil fortælle om den fremtidige anvendelse af hjemmet.

veteranhjem_christian_kurt_nielsen_steen_moeller_stig_bentzen_img_0327.jpg

Hedeselskabet har støttet Fonden Danske Veteranhjem vedrørende ’Veteranhjem Odense Uderum’. Støtten anvendes til indkøb af ydelser fra HedeDanmark i forbindelse med etablering af uderummet mellem det nye veteranhjem og det gamle Dannevirke. Uderummet vil give muligheder for forskellige grader af åbenhed i forhold til omverdenen.

 

INFO

Vi mødes tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 i haven ved Veteranhjem Odense.

Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med familie eller gæster.

Der er plads til 40 personer til dette arrangement. Der er åben for tilmelding fra d. 7. august 2018 kl. 08.00.