Gode spor i landskabet siden Enrico Dalgas grundlagde Hedeselskabet i 1866

Om Hedeselskabet

Hedeselskabet skaber grøn innovation og udvikler løsninger til klimatilpasning og naturpleje. Vi formidler viden mellem praktikere og eksperter for at sikre en langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af naturen, så vi sammen kan sætte gode spor i landskabet.

Det har vi gjort siden 1866, hvor Enrico Dalgas var med til at grundlægge foreningen Hedeselskabet og hjalp Hedebønderne med at gøre den stride hede til frugtbar landbrugsjord. Lige siden har vi lavet grøn innovation og sat gode spor i landskabet. I dag ejer vi en række virksomheder, som udvikler løsninger til klimatilpasning, miljø, energi og naturpleje.

Grøn innovation siden 1866

Hedeselskabet er en forening med status som erhvervsdrivende fond, som ejer en række virksomheder. Vi anvender en del af overskuddet fra vores datterselskaber til forskning og uddeling af støtte til projekter og ny viden inden for natur- og miljøområdet.

I Hedeselskabet giver vi viden, økonomisk støtte og innovative løsninger tilbage til samfundet, så vi sammen kan sætte gode spor i landskabet.