Dyb skov

I 1866 var Enrico Dalgas var med til at grundlægge foreningen Hedeselskabet, og sammen med en gruppe driftige mænd hjalp han hedebønderne med at gøre den stride hede til frugtbar landbrugsjord.

Lige siden har vi skabt grøn innovation og sat gode spor i landskabet. I dag ejer vi en række virksomheder, som udvikler løsninger til klimatilpasning, miljø, energi og naturpleje.

Vi har fokus på flerdimensionel resultatskabelse. Det betyder, at vores arbejde skal gøre en forskel for naturen, miljøet og for de mennesker, som beskæftiger sig med disse. Til det formål er aktiviteterne delt i de tre hovedområder: Forretning, Forening og Grøn innovation.

Digitalisering i naturen

Vores identitet

Hedeselskabet er tæt knyttet til naturen, og vi arbejder med langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af den. Det har vi gjort i mere end 150 år - og det vil vi gøre i fremtiden. 

Se video om Hedeselskabet

Forretning, forening og grøn innovation... Hedeselskabet dækker et bredt spektrum af forskellige aktiviteter, der alle har naturen og miljøet som omdrejningspunkt. På 3 minutter og 11 sekunder fortæller vi her den korte historie om Hedeselskabet i dag. 

Hedeselskabets protektor

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark er protektor for Hedeselskabet.

Dronningen har bl.a. besøgt Hedeselskabets hovedkontor i Viborg i forbindelse med vores 150 års jubilæum i 2016 og i anledning af afsløringen af bronzestatuen af medstifter E. M. Dalgas i 1999.

Hendes Majestæt besøger Hedeselskabet i anledning af 150 års jubilæet i 2016.

Film om Hedeselskabets fortid, nutid og fremtid

I forbindelse med vores 150 års jubilæum i 2016 har Turbine Film udviklet en film, som på knap 34 minutter fortæller historien om Hedeselskabets fortid, nutid og fremtid - af naturen, for naturen. 

Enrico Dalgas

Hedeselskabets historie

Hvem var Enrico Mylius Dalgas? Og hvordan har Hedeselskabet været med til at præge landskabet de seneste 150 år? Læs mere om Hedeselskabets historie her.

Hedeselskabets logoskulptur om natten

Årsrapporter

Her kan du tilgå vores arkiv med årsrapporter for de seneste år. I 2018 har vi udviklet både det traditionelle årsregnskab samt et profilmagasin, som fortæller en dybere historie om koncernen. 

Hedeselskabet arbejder med langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af naturen. Vi er en værdibaseret og attraktiv arbejdsplads, der skaber grøn innovation, rådgiver, udvikler og leverer løsninger primært til naturpleje, miljøforbedring og klimatilpasning. Vi formidler viden herfra mellem praktikere og eksperter, og vi uddeler midler til projekter inden for Hedeselskabets formål.

skov500.

- Fundamentet for Hedeselskabets identitet