Det betyder et medlemskab...

Hedeselskabet afholder hvert år flere arrangementer kun for medlemmer

Arrangementer

Vores medlemsarrangementer

Oplev naturens muligheder. Som medlem af Hedeselskabet har du mulighed for at deltage i spændende oplevelser sammen med andre, der deler din interesse for naturen.

FORSIDE VÆKST 1-2023.NYNYjpg.jpg

VÆKST

Vores tidsskrift

Som medlem af Hedeselskabet får du VÆKST leveret direkte i postkassen fire gange om året. 

Muslingeopdræt - foto af Lars Skytt Nielsen

Medlemspuljen

Vi støtter medlemsprojekter

Vi støtter hvert år lokale naturprojekter, som indstilles af Hedeselskabets engagerede medlemmer. Derved investerer vi midler i de bedst tænkelige projekter, som bidrager til at udvikle natur, miljø, energi og levevilkår i Danmark.

HD2412 leverer skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning direkte til dig

Medlemsfordele

Få rabat på udstyr

Som medlem af Hedeselskabet får du flere fordele. Blandt andet får du rabat, når du handler udstyr hos HD2412, som sælger skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning.

Bliv medlem af Hedeselskabet

Der er mange fordele ved at blive medlem af Hedeselskabet, som er et stærkt, fagligt netværk og en aktiv forening. Læs fordelene her.

Video om foreningen

Vidste du... at du kan blive medlem af Hedeselskabet? I denne video kan du både se og høre mere om nogle af de ting, der giver foreningen værdi, som eksempelvis vores arrangementer, netværk, videndeling og støtte til medlemsprojekter.

Hedeselskabets ambassadørkorps

Vores ambassadørkorps

Mange danskere kender Hedeselskabet af navn, men ikke alle ved, at Hedeselskabet er en forening, der byder på viden, indflydelse og oplevelser. For at endnu flere kommer til at kende foreningen og får lyst til at blive medlem har vi etableret et ambassadørkorps, der tilsammen dækker hele landet. Det betyder, at alle vores medlemmer har en lokal ambassadør, de kan gå til for fx mere viden om eller den rigtige kontakt hos Hedeselskabet. 

Hedeselskabet har støttet etablering af et edderfugleværn til havhaveprojekt
Uddelinger

Søg medlemspuljen

Hedeselskabets medlemmer er engagerede i udviklingen af det samfund, de er en del af. Dette engagement vil Hedeselskabet bakke op om med uddelinger fra medlemspuljen.

Åbning af uddelingsprojekt ved Nylandsmølle - naturbase

Vores uddelinger

Hedeselskabets forening har desuden tradition for at uddele midler til såvel større, landsdækkende initiativer som mindre lokale projekter. Fælles for al støtte er dog, at fokus er på naturen og miljøet. 

Vi støtter vores medlemmer

Støtte