Dette arrangement handler om bæredygtighed, velvære og gastronomi. Mød det inspirerende makkerpar havbiolog Maren Moltke Lyngsgaard der er specialist i marin bæredygtighed og gastronomisk konsulent samt kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann, når de inviterer til en fornøjelig eftermiddag i havets og kystens tegn.
I forbindelse med et nyt udviklingsprojekt med fokus på at genskabe danskernes forbindelse til havet og kysten, åbner de op for et væld af spændende viden, ny dagligdagsinspiration og ikke mindst lækre smagsprøver fra havets og kystens forrygende spisekammer.
Så meld jer til og vær med til en herlig velsmagende udflugt ud i det ”blå”. En dag hvor der bliver rig mulighed for selv at indsamle havmad og kokkerere direkte på stranden. En dag hvor vi sammen smager på den danske kyst.
Info
Praktisk: Husk praktisk tøj efter årstiden. Gummistøvler
Der må tages en gæst med til arrangementet.
Arrangementet varer ca. 2½ time.
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.
Arrangement
Onsdag d. 22. maj 2024
Kl. 16:30
Adresse
Ørneredens parkeringsplads
8000 Aarhus
Danmark
Antal pladser
20
Antal tilmeldte
20
Antal på venteliste
7