Der er mange gode grunde til at være medlem af Hedeselskabet. Her har du fire gode: 

NETVÆRK
Som medlem bliver du en del af et stærkt, fagligt interessefællesskab, som består af en bred kreds af fagfolk, beslutningstagere, studerende og andre med interesse for natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet. Som medlem har du desuden en lokal ambassadør, du kan kontakte for at få mere viden om Hedeselskabet og dine muligheder. 

FAGLIG VIDEN
Som medlem modtager du Hedeselskabets tidsskrift Vækst fire gange årligt. Igennem Vækst, på fyraftensmøder og via digitale platforme får du som medlem ny viden og faglig indsigt i naturpleje, klimatilpasning, bæredygtighed og biodiversitet.
Læs mere om Vækst

OPLEVELSER
Som medlem kan du bl.a. deltage i Hedeselskabet 10 årlige arrangementer. De er gratis for medlemmer og giver faglig viden, indsigt, netværk med ligesindede samt mulighed for at deltage i en årlig jagt og fisketur.
Læs mere om arrangementerne

INDFLYDELSE
Som medlem kan du foreslå, hvilke grønne projekter Hedeselskabet skal støtte med midler fra medlemspuljen, lige som du selv kan søge midler fra puljen. Du har også mulighed for at stemme, når der er valg til Hedeselskabets repræsentantskab. 

Bliv medlem af Hedeselskabet

Der er mange fordele ved at blive medlem af Hedeselskabet, som er et stærkt, fagligt netværk og en aktiv forening. 

Skovudstyr juletær HedeDanmark

Få rabat på dine indkøb hos HD2412

Som medlem af Hedeselskabet kan du få 10% rabat hos HD2412. HD2412 er HedeDanmarks forretning, som leverer udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt, til planteskole og anlægsgartneri. 

Du kan få rabat, når du handler på en af følgende måder:

  • via hjemmesiden www.hd2412.dk
  • via telefonen på 87 281 281 
  • ved personlig fremmøde i butikken på Gl. Skivevej 91, 8800 Viborg

Bestiller du på telefon eller i butik, skal du blot oplyse dit 7-cifrede medlemsnummer, så bliver rabatten fratrukket på din faktura. 

Bestiller du online, skal du skrive h3d3-4d i gavekortfeltet på indkøbskurven på webshoppen, så bliver rabaten fratrukket automatisk.

*) Rabatten gælder ikke kemikalier/planteværn og ydes udelukkende på katalogprisen.

Vilkår for medlemskab

Du kan læse mere om vilkårene for dit medlemskab her: Handelsbetingelser

Dit medlemskab er reguleret af vedtægterne for Hedeselskabet. Du finder vedtægterne her: Vedtægter 

Opsigelse af medlemskab

Ønsker du ikke længere at være medlem af Hedeselskabet kan du sende en mail med dit navn og gerne dit medlemsnummer på medlem@hedeselskabet.dk