En hyldest til havet og kysten

Dette arrangement handler om bæredygtighed, velvære og gastronomi.

Dette arrangement handler om bæredygtighed, velvære og gastronomi. Mød det inspirerende makkerpar havbiolog Maren Moltke Lyngsgaard der er specialist i marin bæredygtighed og gastronomisk konsulent samt kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann, når de inviterer til en fornøjelig eftermiddag i havets og kystens tegn.

I forbindelse med et nyt udviklingsprojekt med fokus på at genskabe danskernes forbindelse til havet og kysten, åbner de op for et væld af spændende viden, ny dagligdagsinspiration og ikke mindst lækre smagsprøver fra havets og kystens forrygende spisekammer.

Så meld jer til og vær med til en herlig velsmagende udflugt ud i det ”blå”. En dag hvor der bliver rig mulighed for selv at indsamle havmad og kokkerere direkte på stranden. En dag hvor vi sammen smager på den danske kyst.

Info
Praktisk: Husk praktisk tøj efter årstiden. Gummistøvler

Der må tages en gæst med til arrangementet.

Arrangementet varer ca. 2½  time.


 

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til et arrangement.

Arrangement

Søndag d. 5. maj 2024

Kl. 12:00

Adresse

Mødested meldes ud forud for arrangementet
6720 Fanø
Danmark

Antal pladser

20

Antal tilmeldte

20

Antal på venteliste

0

Kommende arrangementer

Fisketur ved Storåen

lør, 20/04/2024 - 08:00

Holstebro

Vis arrangement

Fisketur ved Storå

Kom med på fisketur i Storåen, der rummer laks, ørred, stalling, helt, ål, gedde, aborre og skalle.
Sanketur og bålmad

Arrangeret af medlem

tir, 07/05/2024 - 16:00

Svendborg

Vis arrangement

Sanketur og bålmad

Vi går i skoven sammen med Hedeselskabets ambassadør Claus Olesen
Stenrev 2023

ons, 22/05/2024 - 16:30

Aarhus

Vis arrangement

En hyldest til havet og kysten

Dette arrangement handler om bæredygtighed, velvære og gastronomi.