Indvielse af hyggeplads i Lynggårds Plantage, Tarm

Dato:
26-09-2015 kl. 13:00
Sted:
Lyngårdsvej Plantage, cirka 100 meter fra Lynggårdsvej 8, 6880 Tarm
Antal ledige pladser:
40
Maks. antal deltagere:
40

OBS: Tilmelding er ikke nødvendig.

I 2014 uddelte Hedeselskabets medlemspulje 20.000 kroner til fem, lokale projekter anbefalet af Hedeselskabets medlemmer. Medlemspuljen er til mindre projekter, der kan have gavn af en økonomiske håndsrækning.

I Hedeselskabet har vi en vision om at investere i større, langsigtede projekter, men samtidig vil vi også gerne støtte det lokale initiativ og engagement.

Et af de projekter vi har støttet er opførelsen af et overdækket kaffehus i plantagen ved Lynggårdsvej uden for landsbyen Foersum syd for Tarm.

Naturen og idérigdommen har altid været kendetegnende for det midtjyske ægtepar Grethe Goldenbeck og Peter Høy. For flere år siden købte de et lille landbrug på Lynggårdsvej. Med til ejendommen hører en lille plantage, og den ønsker de at gøre tilgængelig for lokalbefolkningen og berige plantagen med et overdækket kaffehus.

Den 6. september blev de frivillige hænder gennem Foersum Borgerforening samlet til byggeprocessen og huset er nu klar til brug. I den anledning inviteres til indvielse af huset og alle lokale medlemmer af Hedeselskabet er ligeledes velkomne den 26. september 2015.