For medlemmer

Publiceret 29.11 2022

Etik og balancen mellem dyr og mennesker

Foto: Gitte Blom Christensen

Tekst: Mette Meldgaard

Mere viden om kronvildtets biologi og adfærd er vigtigt for at kunne opretholde de etiske principper i forvaltningen og samfundets generelle accept af jagt. - Det er ikke en menneskeret at gå på jagt, hvis man ikke har evnerne til det, siger formanden for Det Dyreetiske Råd.

Mere viden om kronvildtets biologi og adfærd er vigtigt for at kunne opretholde de etiske principper i forvaltningen og samfundets generelle accept af jagt.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.