For medlemmer

Publiceret 29.11 2022

Kort nyt

Kort nyt fra Hedeselskabet

NATURPARK
Udtjent grusgrav forvandlet
Siden 2013 har området ved Sengeløse Grusgrav i Høje-Taastrup Kommune stået tomt, men nu har HedeDanmark være med til at forvandle den udtjente grusgrav til en naturpark. Visionen for området har været at udvikle og tilgodese naturværdier og biodiversitet og samtidig skabe nye og spændende oplevelses- og udfoldelsesmuligheder for kommunens borgere.

Et stisystem lavet af blandet genbrugstegl og beton snor sig gennem området og gør det muligt for alle, også gangbesværede og handicappede at komme rundt i det kuperede terræn og komme tørskoet over vandhuller og udgravede søer i parken, hvor undergrunden selv har sørget for vandet. For dem, der vil have mere fart over feltet, er der lavet en 22 meter lang rutsjebane og et middelsvært mountainbikespor, der er gravet…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.