For medlemmer

Publiceret 29.11 2022

Det vilde kronvildt: Behov for større gennemsigtighed i forvaltningen

Tekst: Mette Meldgaard

Forvaltningen af kronvildt er fastlåst i sin form, og der er brug for en større grad af frihed, mener biodiversitetschef Mads Flinterup. Det kræver dog et større ansvar fra den enkelte aktør, og det er tiden endnu ikke moden til, påpeger han. Men vi skal have skabt en forståelse af kronvildtet, som noget vi er fælles om.

Lyt til artiklen

Vi har fået kronvildtet til at handle om os selv. Mads Flinterup lægger ikke fingrene imellem i sin vurdering af kronvildtforvaltningen i Danmark anno 2022.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.