For medlemmer

Publiceret 29.11 2022

Debat: Klima og biodiversitet ofres i offentlige udbud – på trods af skåltaler

Debatindlæg af kommunikationsdirektør Christian Bogh

Klimaet og biodiversiteten er under voldsomt pres. Det er desværre den hverdag, hele verden står op til hver morgen.

Mange taler om det. Endnu flere har en holdning til det. Menneskets indblanding og påvirkning er en afgørende brik i det store puslespil, der skal lægges, for at naturen kommer ud på den anden side i bedre behold end den tilstand, den er i lige nu.

Og der mangler ikke politikere, der taler om problemerne. Hverken i Folketinget eller lokalt ude i kommunerne. De mange flotte skåltaler og politiske programmer bugner af emner som klimaneutralitet, bæredygtig udvikling, CO2-reduktion, affalds- sortering, elbiler og nu også biodiversitet. Vi er helt enige i, at det er vigtige emner - og det er noget, vores forretning HedeDanmark arbejder med hver dag, når vi passer offentlige grønne arealer både i byen og i det åbne land.

De grønne krav ofres
Men … for der er et kæmpestort MEN. Og det gælder…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.