For medlemmer

Publiceret 02.12 2019

Verdensmålene på syddansk

SYDDANSK UNIVERSITET, SDU, HAR SOM MANGE ANDRE UDDANNELSES INSTITUTIONER TAGET FN’S VERDENSMÅL TÆT IND TIL KROPPEN. MEN HVORDAN GØR MAN DET?

Hvorfor går SDU så aktivt ind i verdensmålene?
Som institution, der er med til at producere viden og forskning og uddanne studerende, er det oplagt, at vi bringer vores viden i spil i forhold til denne vigtige dagsorden. Vi har som universitet altid været samfundsengagerede, og dette er et eksempel på, hvordan vi er det. Vi har også altid været optagede af at samarbejde – både internt på tværs af fagområder og med eksterne parter. Verdensmålene er i sagens natur ikke en opgave, nogen kan løfte alene.

Hvordan har I arbejdet med processen?
Vi har for eksempel indsamlet en række gode eksempler på forskning og praktiske projekter, som arbejder ind i verdensmålene og lagt dem på hjemmesiden blandt andet i form af nogle små film for at inspirere endnu flere både på og uden for universitetet til også at gå i gang inden for deres områder. Og den 24. september var der kick-off i SDU’s Verdensmålsforum, hvor over 300 studerende og ansatte deltog. Det er et åbent forum, hvor initiativer og idéer til arbejdet med verdensmålene…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.