For medlemmer

Publiceret 02.12 2019

Hvordan har det været at være med i AU Challenge?

Niels Jessen, idræt: Det har været en super fed oplevelse. Jeg læser idræt, så emnet er langt fra mit fagområde, men det har været en god udfordring alligevel at bringe mine egne kompetencer i spil. Og så har jeg bare været i en super god gruppe.

Nina Dyrberg, cognetive science: Det har været spændende at finde ud af, hvad man 
har kunnet bidrage med hver især, for vi kommer fra meget forskellige områder. Vi har været
på workshops, hvor vi har fået information og modeller, som vi kan bruge videre i studietiden, og det er en gave at få med.

Cecilie Blaabjerg, medievidenskab: Det var også fedt at besøge jer, Hedeselskabet, og opdage, at der findes mange forskellige virksomheder, hvor man kan bruge sine kompetencer. Man bliver lidt tunnelsynet i studietiden, og denne proces har åbnet op  for, hvor jeg som medievidenskaber også kan bidrage med min viden.


Hvad har I lært om skov og træer?
Nina Dyrberg: At det er mere end bare skov. Den måde, træer bliver plantet på, plejet og deres forskellige CO2­optag – det er virkelig kompliceret. Det var samtidig en kæmpe hjælp, at vi var ude at se skov og få en masse viden – ellers havde det været svært at gå til casen.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.