For medlemmer

Publiceret 02.12 2019

Rejsebrev fra down under

Kære Hedeselskabet

Hermed fremsendes første rejsebrev fra mit studieophold på Swinburne University of Technology i Melbourne. Jeg vil forsøge at give jer et indblik i min australske hverdag, herunder hvilke faglige og kulturelle oplevelser jeg har fået.

Jeg læser ’Produktion og Konstruktion’ på DTU, og jeg ønsker at gøre min profil så ’grøn’ som muligt, da min drøm er at kunne bidrage til den grønne omstilling gennem mit fremtidige arbejde.

Semestret, der begyndte i august og slutter til december, er nu nået uge ni. Det vil sige, at jeg er mere end halvvejs, og eksamensperioden nærmer sig med hastige skridt. Men inden det skal handle om eksaminer, vil jeg fortælle, hvordan det hele startede, og hvordan jeg er blevet integreret i den australske kultur.

Jeg var så heldig at have to australske venner allerede før, jeg rejste fra Danmark. Det har betydet, at jeg kunne flytte ind i deres fælleshus med i alt seks beboere, hvoraf jeg er den eneste ikke-australier. Det har givet mange unikke oplevelser og er et klart forspring i køen for at flyde ind i den…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.