For medlemmer

Publiceret 02.12 2019

Da skoven åbnede sig for universitet

FRA SEPTEMBER TIL NOVEMBER HAR AARHUS UNIVERSITET KØRT CASE-KONKURRENCEN AU CHALLENGE, HVOR HEDESELSKABET SOM ÉN AF TRE VIRKSOMHEDER  STILLEDE DE STUDERENDE EN STOR OPGAVE.

Det er andet år, Aarhus Universitet tilbyder de studerende på alle fakulteter mulighed for at deltage i case-konkurrencen AU Challenge. Her stiller tre forskellige virksomhed en opgave, som de studerende skal løse i hold, og som skal ende ud med en præsentation foran et dommerpanel af professorer og repræsentanter fra virksomhederne. Hedeselskabet har deltaget sammen med Visit Denmark og AffaldVarme, Aarhus Kommune. Opgaverne handlede altså om turisme, træ og plastik. Ikke nødvendigvis emner, som de studerende har arbejdet med før, men som de i løbet af en ganske kort periode skulle dykke ned i og derefter komme på et bud på en business case. På engelsk.

REKRUTTERING
I løbet af september var der rekruttering af studerende rundt om på Aarhus Universitet. Hedeselskabet tog sammen med projektleder for AU Challenge, Merethe Kruse (th. på billedet) blandt andet op stilling i ’Nobelparkens kantine’ for at opfordre de studerende til at søge. Der blev budt på æbler, brochurer og en snak om Hedeselskabet og konkurrencen.

Da ansøgningerne…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.