Toronto skyline

Bertram Otto Rasmussen

Architectural technology & Construction management, Københavns Erhvervsakademi

Portræt-Bertram-Otto-Rasmussen
Studieophold i Canada

Bertram Otto Rasmussen

Jeg har en stor interesse for nytænkning indenfor ressourcer, materialevalg og -brug, og har i min søgen kunnet konkludere, at vi i Danmark langt fra er førende indenfor grønne byggeløsninger. Faktisk er Canada nok det land, der er længst fremme i forhold til brug af bæredygtigt træ i større skala. Behovet for nye løsninger, ses af, at der er en særlig stor efterspørgsel på netop bæredygtige konstruktioner i den danske byggebranche.
Derfor finder jeg det helt naturligt, at tage til ”Træernes land” med den enestående mulighed der er, for at lære af de bedste. Det er min klare forventning, at jeg ved dette studieophold kan suge inspiration til mig, udvikle min viden, finde nye veje med naturen som omdrejningspunkt- og tage nogle af disse kompetencer med hjem til Danmark. 

Rejsebrev januar 2023

Min udveksling til Humber College i Canada

Her sidder jeg så, fyldt med spænding ved at skulle fortælle om mit eventyr. Der har været så mange oplevelser, at jeg knap ved hvor jeg skal starte. Muligheden for at tage et semester i udlandet var ikke blot muligheden for at udleve en drøm, men i ligeså høj grad at lade mig inspirere af andre kulturer og måder at tænke på.

På min rejse oplevede jeg mere end jeg turde drømme om – Jeg har fået venner for livet, nogle der allerede besøger mig i Danmark om et par uger.