For medlemmer

Publiceret 20.02 2019

Oplev Naturen

ARRANGEMENTER FOR  HEDESELSKABETS MEDLEMMER

Hedeselskabet byder fortsat på en række spændende arrangementer for Hedeselskabets medlemmer og gæster med interesse i at blive medlem af Hedeselskabet.

Den første fugletur er gennemført og de næste to arrangementer i april er allerede fuldt bookede, så glæd dig til nye mulighederne i maj og juni måned. På turene, der er gratis, oplever vi naturens muligheder, egenskaber og luner sammen med andre, der deler interessen for natur, miljø og energi.
Hvis du ikke er medlem, kan du hurtigt melde dig ind på www.hedeselskabet.dk/indmeldelse

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.