For medlemmer

Publiceret 20.02 2019

Kom med rundt i Danmark

Landskab

Hos Hedeselskabet ønsker vi at forbedre mulighederne for at benytte og beskytte naturen. Det er blandt andet derfor, vi støtter en lang række projekter, herunder nogle af dem, du kan læse om på disse sider. Helt præcist hvordan vi i Hedeselskabet gør en forskel for vores medlemmer og samfundet omkring os, kan du se i en helt ny video, som du finder på Hedeselskabets egen hjemmeside og på YouTube.

Der er al mulig grund til at læne sig tilbage og nyde de smukke billeder fra rundt om i Danmark. Du kan eventuelt også vise den til venner og bekendte, så endnu flere får øjnene op for fordelene ved at være medlem af Hedeselskabet.

Klik her for at se filmen

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.