For medlemmer

Publiceret 20.02 2019

Nyheder

Nyheder

HEDEDANMARK SKAL FORLÆNGE SØ FØR VM

Et nyt, nationalt rostadion med et nybygget rocenter og tilhørende dommertårn er blot noget af det, der skal etableres før 2021, hvor Danmark er vært for VM i kano og kajak.
Bagsværd Sø bliver centrum for begivenheden, og HedeDanmark skal være med til at gøre søen og områderne omkring klar til den store begivenhed. Bagsværd Sø skal eksempelvis både gøres dybere og længere.

”Moderniseringen af det nye rostadion er et unikt projekt, som stiller krav til vores faglighed og projektledelse. Vi ser frem til at være med til at skabe et rostadion i verdensklasse, hvor omgivelserne også får et grønt løft, så også ”landbårne” motionister og de lokale borgere kan få glæde af at færdes omkring det nye stadion,” udtaler Claus Lorenzen, regionschef i HedeDanmark.
Projektet forventes afsluttet i 2020. VM i Kano og Kajak finder sted i september 2021. Cirka 1400 roer fra 100 lande forventes at deltage.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.