For medlemmer

Publiceret 20.02 2019

Nyt værktøj gør verdensmål konkrete

DET SKAL VÆRE NEMT OG OVERSKUELIGT FOR VIRKSOMHEDER AT ARBEJDE MED BÆREDYGTIGHED  OG FN’S VERDENSMÅL, MENER DIVISIONSDIREKTØR.

Orbicon har fuld fokus på FN’s Verdensmål og principper om bæredygtighed. Det fortæller divisionsdirektør for Forsyning og Infrastruktur i Orbicon Jacob Larsen. ”Man kan sige, at vi arbejder på to spor. For det første er vi ved at være klar til at lancere et nyt værktøj, som eksempelvis virksomheder kan bruge til at identificere, inden for hvilke af de 17 verdensmål de kan være med til at gøre en forskel,” siger Jacob Larsen. Han forklarer, at værktøjet kan bruges af store som små til at kortlægge, hvor der er noget at arbejde med, formulere en målsætning og samtidig definere delmål, så handlingsplanerne bliver gennemført. Undervejs fastsætter man selv, hvor meget man vil investere i arbejdet.
”Vi vil gerne hjælpe virksomheder med at tænke lidt mere bæredygtigt. Og vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt at skabe ændringer,” forklarer Jacob Larsen.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.