For medlemmer

Publiceret 16.09 2019

At udkomme i virkeligheden

NETMEDIET ZETLAND BLEV STIFTET I 2012 MED ET MÅL OM IKKE AT LIGNE DE TRADITIONELLE MEDIER MED HURTIGE OVERSKRIFTER OG KORTE NYHEDER. HER ER NUANCERNE I FOKUS – IKKE MINDST OM NATUR OG KLIMA.

Hvordan og hvad befolkninger debatterer er – om vi vil det eller ej – delvist afhængige af medierne, men hvad er mediernes rolle egentlig? At være en objektiv (så vidt det lader sig gøre) formidler, eller bør de rent faktisk gå mere aktivt ind i debatterne. Zetland har valgt det sidste.

I 2012 stiftede de fire journalister Lea Korsgaard, Jakob Moll, Silke Bock og Hakon Mosbech netmediet Zetland med et mål om blandt andet at give plads til fordybelse, bekæmpe kynisme og skrive om løsninger. Især i de senere år er Zetland gået særdeles aktivt ind i klima- og naturdebatten. På Naturmødet var de værter i et af de store publikumstelte, og chefredaktør Lea Korsgaard fortæller, hvorfor de ønsker mere end bare at formidle.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.