For medlemmer

Publiceret 18.09 2019

Orbicon solgt til én af verdens største ingeniørvirksomheder

HEDESELSKABET HAR INDGÅET EN AFTALE MED DEN CANADISKE RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED WSP OM ET SALG AF DATTERSELSKABET ORBICON. WSP ER EN AF VERDENS FØRENDE RÅDGIVNINGSVIRKSOMHEDER MED KONTORER I MERE END 50 LANDE.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Orbicon har altid været en del af Hedeselskabet. ”Orbicon er en del af Hedeselskabets hjerteblod, så det er lidt vemodigt, at vi ikke længere skal være en del af den samme rejse. På den anden side, så er det den rigtige beslutning. Orbicon er for store til at være små og for små til at være store. WSP kan – i højere grad end Hedeselskabet – indfri det potentiale, der er i Orbicon, derfor er det den rigtige beslutning. Og det fortjener de mange særdeles kompetente og engagerede medarbejdere,” siger konstitueret CEO i Hedeselskabet, Bent Simonsen

Med salget bliver Orbicon en del af noget endnu større, hvilket sikrer virksomheden den nødvendige volumen, der kræves for at kunne være konkurrencedygtig i en branche, der til stadighed bliver mere multidisciplinær og international.

”Orbicon er en solid virksomhed med stor faglig integritet. Men i et konkurrencepræget marked med små marginaler og behov for stor volumen og globalt virke både med hensyn til kunder og medarbejdere, var Orbicon strategisk set ikke længere et naturligt…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.