For medlemmer

Publiceret 01.03 2017

Lokale Tim-borgere sikre den nære natur

Foto: Tim Skole

Der var flagallé i byen og pølser på grillen, da de lokale indviede den nyrenoverede Østsø ved Tim i Vestjylland. Et initiativ til at forbedre oplevelserne i den lokale natur.

Tim er en by med mange foreninger og stor frivillighed på kryds og tværs. Det er den selvejende institution Tim Mose, der står bag projekterne i moserne, men andre foreninger bidrager også. Unge mænd fra byen har flyttet jord, lokale har produceret bænke, og her til den officielle indvielse har spejderne grillet pølser, og andre har bagt kage. Byens flagkomité mente, at færdiggørelse i mosen var værd at fejre – så byens flagallé kom også op denne fredag først i maj. Cirka 70 personer i alle aldre er mødt op, og formanden for den selvejende forening Tim Mose, Jytte Rahbek, som også bliver kaldt Mosekonen, takker alle de frivillige og de øvrige bestyrelsesmedlemmer for deres arbejdsindsats gennem hele processen – og Hedeselskabet for økonomisk bidrag.

”Vi glæder os til, at byens borgere og især skolen kan komme i gang med at bruge arealet. Jeg må indrømme, at der har været meget stille her i foråret, men det skyldes nu mere det kolde vejr og ikke lysten til at være her,” sagde hun.

Tim har atter et sted, hvor skoleelever og andre kan undersøge livet i mosen. Det…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.