Digitalisering i naturen

Publiceret 09.09 2020

Hedeselskabet lancerer ny hjemmeside

Det nye website bygger fortsat på de dyder som har præget Hedeselskabet gennem tiden. Fokus er stadig på videnformidling men det visuelle udtryk og brugeroplevelsen er forbedret. 

Selvom Hedeselskabet efterhånden er blevet 154 år gammel, har både fornyelse og nytænkning været meget vigtigt gennem hele historien. Det samme gælder formidling af viden inden for natur og miljø. I dag er videnformidling på tværs af digitale og sociale platforme en helt integreret del af den måde vi i Hedeselskabet kommunikerer med vores medlemmer, kunder og andre naturinteresserede på. Og vi fortsætter med at tænke i nye baner, når det gælder måden at kommunikere på. Derfor er der netop lanceret en ny hjemmeside for Hedeselskabet med et opdateret design, som skal styrke brugeroplevelsen og vores fokus på videnformidling.

”Vores fokus er stadig at formidle viden om natur og miljø til både praktikere og eksperter inden for vores fagområder. Det har vi gjort i mere end 150 år – og det er stadig en af vores fornemste opgaver i Hedeselskabets forening. Rammerne for det er forbedret betydeligt med lanceringen af det nye website,” siger Christian Bogh, kommunikationsdirektør i Hedeselskabet.  

På den nye hjemmeside kan du blandt andet læse mere om mange af de gode, lokale naturprojekter, som Hedeselskabet støtter hvert år. Som medlem får du desuden adgang til de mange medlemsarrangementer, der afvikles hvert år – og naturligvis til tidsskriftet Vækst.  

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med det nye site, er du velkommen til at kontakte os på medlem@hedeselskabet.dk