Naturhus i Gjern

Publiceret 10.04 2018

Åbent mobilt naturhus i Gjern

Visionen om at trække naturen mere ind i byen og give mulighed for at bevæge sig mere ud i naturen omkring Gjern er nu realiseret. Hedeselskabets medlemspulje har støttet et nyt mobilt naturhus.

Visionen om at trække naturen mere ind i byen og give mulighed for at bevæge sig mere ud i naturen omkring Gjern er nu realiseret.

Gjern Almennyttige Udviklingsselskab (GAU) har arbejdet på en helhedsplan, der skal være med til at udvikle byen med udgangspunkt i den smukke natur i området. Det nye, mobile naturhus er en del af den større plan.

Ideen med naturhuset er, at det har en placering i naturen som et mobilt hotelværelse og anvendes i stedet for et shelter. Derudover kan naturhuset bruges til udstilling af kunst, som udstillingsrum i forhold til salg af byggegrunde, som grafisk værksted for kunstnere i naturen eller noget helt fjerde.

Hedeselskabets medlemspulje giver økonomiske håndsrækninger til projekter, hvor lokale ildsjæle står sammen om at udvikle området. Derfor har medlemspuljen støttet naturhuset med 25.000 kroner.

Åbent mobilt naturhus
Det nye naturhus i sin færdige form som mobilt hus står klar i Gjern til åbent hus lørdag d. 14. april 2018. Fra kl.  11.00 – 13.00 er der åbent naturhus på p-pladsen ved SPAR, Søndergade 54, 8883 Gjern.

Hedeselskabet byder på grillpølser og står klar til en snak om Hedeselskabet.

Læs mere om Hedeselskabets medlemspulje