Baggrunden for navneskiftet

Hedeselskabets forretningsenheder skifter navn til Dalgas for at styrke vores forretning og sikre sammenhængskraft på tværs af vores mange aktiviteter. Det bliver således lettere for vores kunder og samarbejdspartnere at forstå bredden af vores forretning.

Samtidig skaber vi en fælles visuel identitet for Hedeselskabet og forretningen og en fælles fortælling, der sætter en tyk streg under, hvem vi er, og hvad vi står for.

Navnet Dalgas gør også vores arbejde i udlandet mindre kompliceret, både fordi vi samler aktiviteterne under ét navn – og fordi navnet er lettere at udtale på andre sprog.

Kobling mellem vores historie og nye navn

Forretningen er ejet af Hedeselskabet. Og vores nye navn stammer netop fra en af Hedeselskabets stiftere, Enrico Mylius Dalgas, der siden 1866 har været synonym for Hedeselskabet i både ind- og udland. Han var en fremsynet leder, som var drivkraften bag Hedeselskabets opblomstring i årene efter krigen i 1864.

Hans faglighed og handlingsorienterede, innovative tilgang til at indfri visionen om bedre leveforhold for hedebønderne i 1800-tallet danner fortsat model for vores virke og forretning, hvor vi arbejder efter visionen om at bygge en bæredygtig fremtid med naturen som partner.

Vi er stadig de samme

Navneskiftet ændrer ikke ved vores forretning. Vi udvikler og vedligeholder stadig dét, der betyder noget for dig. De små udearealer og den store skov. Det åbne land, havet og byens grønne oaser.