AU Challenge 2019 2000

Publiceret 18.11 2019

Vinder af AU Challenge 2019 fundet

Fredag aften den 16. november blev vinderne af dette års AU Challenge fundet.

36 hold bestående af hver fire studerende fra Aarhus Universitet fremlagde deres bud i tre forskellige opgaver stillet af VisitDenmark, Aarhus Kommune og Hedeselskabet. Tre meget glade hold tog sejren med hjem - sammen med et træ sponsoreret af Hedeselskabet.

Hedeselskabets opgave gik ud på at finde et bud på en løsning til, hvordan vi kan få private og virksomheder til at gå ind i kampen om at plante flere træer - sammen med Hedeselskabet.

Vinderholdet bestod af fire meget energiske unge, danske og udenlandske studerende. Deres løsning havde titlen ”How to make Denmark Green again” og indbefattede blandt andet en lang forslag til nye kommunikations- og samarbejdsformer. De fire studerende vil i den nærmeste fremtid blive tilbudt at arbejde videre med deres projektløsning sammen med Hedeselskabet.

Vi vil gerne sige TUSIND tak til alle deltagerne og ikke mindst til Aarhus Universitet for at give os muligheden for at være med. Vi håber, det er startskuddet til et endnu stærkere samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i Danmark.