Louise og Michael

Publiceret 05.10 2017

Ung minkavler ser mulighederne

Michael Drivsholm har kendt til minkavl det meste af sit liv og startede som selvstændig landmand helt fra bunden, i en alder af blot 21 år gammel.

Michael Drivsholm har kendt til minkavl det meste af sit liv og startede som selvstændig landmand helt fra bunden, i en alder af blot 21 år gammel.

Michael købte i år 2002 en minkfarm i Vrå med 500 stk. tæver. Som årene er gået, er farmen langsomt blevet udvidet til det den er i dag, nemlig med 5.000 stk. tæver. Derudover driver han også ca. 120 ha ager jord.

Michael er en person, som hele tiden forsøger at effektivisere og optimere dagligdagens arbejdsgange og formår at vise yderst gode resultater på selv et dårligt år.

Michael er en ung landmand, som ser muligheder for fremtidens landbrug, han har lysten til at udvide bedriften, tænker ofte større og han forstår i den grad at arbejde sig fremad. Det belønnes med 10.000 kroner fra Agerholms legat. Diplomet, det synlige bevis for uddelingen, blev i oktober 2017 overrakt af Hedeselskabets lokale ambassadør, Svend Hansen.

Det er Michaels kone, Louise Aune, der har indstillet ham til en uddeling fra Agerholms legat. Hun begrunder det således:

Min indstilling til legatet begrundes med, at Michael er en ildsjæl, han er flittig og arbejdsom og samtidig lyser det ud af ham, at han brænder for det han laver, nemlig landbruget.

Michael forklarer selv at han er god til at holde omkostningerne nede og at han gerne reparerer frem for at købe nyt.