Naturområde - skovområde med sø

Publiceret 01.03 2021

Ny direktør for Hedeselskabets Grønne Investeringer

Den 1. marts får Hedeselskabet en ny direktør for Grønne Investeringer. Det bliver den 30-årige Axel Lorenzen.

Den 1. marts får Hedeselskabet en ny direktør for Grønne Investeringer. Den 30-årige Axel Lorenzen bytter en stilling som Associate Director hos revisionsfirmaet Ernst & Young ud med ansvaret for Hedeselskabets nyeste forretningsområde.

Axel Lorenzen, der er uddannet økonom fra Aarhus Universitet, har desuden en fortid hos DealHaus Corporate Finance og 5R. I den nye stilling som direktør for Grønne Investeringer, bliver det hans opgave at sikre, at Hedeselskabet er med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark. Det skal ske gennem etablering af nye partnerskaber og udvikling af vores egne investeringer og skovejerskab samt plantning af flere klimaskove.

Axel Lorenzen siger om Hedeselskabet:

Hedeselskabet har, i kraft af sin historik og markedsposition, et unikt grundlag for at blive en markant spiller i udviklingen af den grønne agenda. Jeg ser meget frem til at bidrage til at skabe en ledende og innovativ aktør indenfor grøn omstilling, med målsætningen om at blive den førende samarbejdspartner for investeringer i og for naturen.

Direktør i Grønne Investeringer Axel Lorenzen

GRØNNE INVESTERINGER

Via egne investeringer, eget skovejerskab og etablering af klimaskov gennem partnerskaber bidrager Hedeselskabet med grønne investeringer til at øge biodiversiteten og accelerere den grønne omstilling i Danmark.

Læs mere her.