Logoskulptur

Publiceret 08.07 2019

Hedeselskabet skal have ny direktør

Efter seks år stopper Lars Johansson som administrerende direktør for Hedeselskabet efter gensidig aftale med bestyrelsen. Nuværende CFO og medlem af direktionen, Bent Simonsen, bliver midlertidig konstitueret som administrerende direktør for Hedeselskabet.

Lars Johansson kom til Hedeselskabet i efteråret 2013, hvor han afløste Ove Kloch, der gik på pension. Gennem de sidste seks år har Lars Johansson været med til at konsolidere og styrke Hedeselskabet, der nu står finansielt stærkere end nogensinde.

- I dag står Hedeselskabet finansielt med et meget solidt udgangspunkt, hvor gælden er i bund og gearingen rekordlav. Sammenholdt med Hedeselskabets fokus på den grønne inno-vation giver det positive forventninger til de kommende år. Vi står således over for et nyt kapi-tel i Hedeselskabets historie, og vi er blevet enig med Lars Johansson om, at dette er det rette tidspunkt at vores veje skilles, siger Jørgen Skeel, bestyrelsesformand i Hedeselskabet.

Nuværende CFO og medlem af direktionen, Bent Simonsen, tager over fra Lars Johansen som konstitueret direktør indtil der træffes beslutning om en mere permanent ledelsesstruktur i sensommeren.

- Vi er glade for, at Bent Simonsen vil påtage sig rollen som konstitueret direktør, så der sikres stabilitet og kontinuitet omkring selskabet, siger bestyrelsesformanden.

Bent Simonsen har siden 2001 udfyldt rollen som henholdsvis koncernøkonomidirektør og CFO i det 153 år gamle Hedeselskab, og siden 2010 har han været en del af direktionen.