London

Publiceret 04.07 2017

Fra den virkelige verden

Thea Schmidt Poulsen modtog Hedeselskabets jubilæumslegat til et års masteruddannelse i Sustainability, Entrepreneurship and Design ved Brunel University i London, september 2016 – september 2017.
Hun læser M.Sc. Geografi og Geoinformatik, Københavns Universitet

Theas ophold i London begynder lige så stille at lakke mod enden. De næste måneder står på special, hvor hun også vil være hjemme i Danmark noget af tiden:

"Mit studieår i London nærmer sig nu sin slutning. Det har været nogle hektiske måneder med mange spændende opgaver og afleveringer. Det største projekt vi har lavet har været har været i tæt samarbejde med et stort internationalt firma, der producerer rengøringsprodukter. Her udarbejdede vi designforslag og forretningsplaner for hvordan firmaet kan levere produkter der er mere miljømæssigt bæredygtige. Det har været utrolig spændende at samarbejde med i firma fra ”den virkelige verden” og være med til at løse rigtige udfordringer.

Om to uger afholder mit universitet en årlig udstilling ”Made in Brunel”, hvor alle designstuderende får lov til at fremvise deres projekter og samtidig får mulighed for at møde spændende mennesker, der selv arbejder med design. Min linje (hvor bæredygtighed er i fokus) skal fremvise tre projekter.

De næste 3 måneder er afsat til speciale, og med så meget ny og spændende viden man har fået indenbords kan det være rigtig svært at vælge et emne! Jeg begraver mig i artikler, ser hvad der sker og prøver ellers at nyde lidt af sommeren i London."

Læs mere om Thea her.