For medlemmer

Publiceret 21.11 2017

Bynatur?

Vi har talt med 3 eksperter, som har hver deres tilgang til bynatur, men de er enige om, at det er ganske afgørende, at byen beriges med grønne områder. 

Findes bynatur overhovedet? Eller er det blot et begreb, vi anvender for at få et fælles sprog for de grønne områder i byen. Vi kan måske begynde med at blive enige om, at natur er et usandsynligt bredt begreb, som ofte skal rumme alt fra en flad græsplæne til truet biodiversitet. Derfor er det så vigtigt, at vi diskuterer indhold. Vi har talt med 3 eksperter, som har hver deres tilgang til bynatur, men de er enige om, at det er ganske afgørende, at byen beriges med grønne områder. 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.