For medlemmer

Publiceret 01.11 2017

Nyt naturtilbud til veteraner

Hedeselskabet støtter

FREDAG DEN 13. OKTOBER BLEV TO NYE SHELTERS INDVIET VED VETERANHJEM MIDTJYLLAND I BRABRAND, OG DERMED FÅR VETERANER OG PÅRØRENDE MULIGHED FOR AT ANVENDE DEN FINE NATUR OMKRING HUSET.

Der var højt humør, kagemand, grillede pølser og tørvejr, da cirka 40 fremmødte indviede to nye shelters i det grønne område ved Veteranhjem Midtjylland i Brabrand midt i oktober. Men baggrunden for indvielsen er anderledes alvorlig.

De danske veteranhjem er fristeder for alle veteraner og deres pårørende – både de mange, som er er kommet styrket hjem fra en udsendelse for Danmark, men også for de af Danmarks veteraner, som har brug for hjælp og støtte. Det er ikke behandlingshjem, men veteranhjemmene samarbejder og koordinerer med især Veterancentret, regionale og kommunale behandlingstilbud og private aktører. Det er Fonden Danske Veteranhjem, som driver fem veteranhjem placeret i henholdsvis København, Odense, Aalborg, Fredericia og altså Aarhus, som har fået styrket uderummet.

”Vi ønskede os to shelters i det grønne område ved hoved-huset for at give de mest sårbare veteraner en god mulighed for at opbygge et forhold til Veteranhjemmet uden at skulle bryde den barriere, det kan være at komme til hoveddøren. Vi glæder os meget over, at vi nu har endnu et…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.