For medlemmer

Publiceret 01.11 2017

Når borgerne medskaber naturen

Foto: Kristine Kiilerich

BYHAVER ER BLOMSTRET OP OVERALT I LANDET. NOGLE EKSISTERER ET PAR ÅR, MENS ANDRE BLIVER FUNDAMENTET FOR ET NYT OG VEDVARENDE FÆLLESSKAB.

Mads Boserup Lauritsen er arkitekt og bybonde, og så har han stiftet virksomheden med det ligefremme navn 'TagTomat', som arbejder med grønne fællesskaber i byer. Det begyndte i 2011 som en hobby, fordi han ikke kunne få en kolonihave. Siden 2014 har det været et selskab, og i dag er der fire ansatte. De har forskellige projekter, hvor ’folk gerne vil lege’, som han selv siger – med fokus på byhaver og grønne fællesskaber.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.