For medlemmer

Publiceret 01.11 2017

Voxpop - paneldebat om bynatur

Hvorfor er du blevet Ambassadør for Muldvarpen?

Hvorfor er du blevet Ambassadør for Muldvarpen?
I virkeligheden er det min måde at arbejde med mit forhold til naturen på og få en eller anden form for accept af muldvarpen og af, at den kommer med rod. Den gør, som den skal, graver gange og får jorden op, og så laver den et muldvarpeskud, som for mange, er forstyrrende. Så hvis jeg nu blev ven med muldvarpen og forstod dens underjordiske verden, kunne det også være, at jeg fik et andet forhold til muldvarpeskuddet og et andet fokus på rod og biomangfoldighed.

Er det meningen, at det også er lidt komisk at være ambassadør for et for mange lidt irriterende dyr?
Ja, det tror jeg. I projektet handler det om at lege med emnet metodisk i forhold til, hvordan vi kom­mer ud med budskaberne. Der er ikke noget, der er så alvorligt, at det ikke er sjovt, og der er ikke noget sjovt, der ikke har noget alvorligt i sig. I dette projekt leger vi meget med det visuelle og det sjove, men der er også et dybt alvorligt budskab i det.

Har vi overhovedet brug for bynatur?

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.