For medlemmer

Publiceret 01.11 2017

Portræt af Morten DD

Foto: Poul Madsen

Tekst: Inge Spliid Bech

Mit politikerslogan skulle være: Det handler ikke om mig

MORTEN DD – DET LYDER NÆSTEN SOM EN RAPPER, OG HAN ER DA OGSÅ EN SLAGS NATURENTERTAINER. SOM NATUR-VEJLEDER, FOREDRAGSHOLDER OG MUSEUMSINSPEKTØR. NOGLE DAGE INDFINDER METALTRÆTHEDEN SIG, FORDI HAN KONSTANT BLANDER SIG I DEBATTEN OM NATUR

Bare fordi man er næsten to meter høj, så kan man sagtens græde af glæde. Det gjorde Morten DD Hansen, da han sidste år besøgte Georgien for at opleve verdens største rovfugletræk. Én af de andre afspillede ’Nu famler skoven’ med DR’s Pigekor, fordi han mente, det passede godt til lejligheden, og så sad der ellers en flok granvoksne mænd med tårer i øjnene, fordi det var så overvældende. Ellers går der længe imellem den barnlige begejstring, som Morten DD Hansen havde fra han var helt lille og fik naturoplevelser for første gang.

”Det er vel derfor, at tiden føles anderledes som barn – fordi man oplever så meget for første gang. Sommeren føles som en evighed. Når vi bliver voksne, genkender vi meget af det, vi oplever, og dagene flyder i højere grad sammen. Det betyder ikke, at jeg ikke nyder naturen i dag, som da jeg den anden dag sad ved Vejle Fjord sammen med en kammerat og så fuglene trække mod syd – men jeg bliver ikke rørt så ofte og på samme måde som da jeg var barn og ung,” siger han.

At livet skulle handle om natur, og ud - dannelsesvejen skulle være…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.