For medlemmer

Publiceret 06.06 2023

Årsmøde i billedskønne Sønderborg

Foto: Christian Agerskov Munk

Tekst: Mette Meldgaard

Den sydlige del af landet var i år samlingspunkt for Hedeselskabets årsmøde, der blev afholdt for 157. gang. Alle traditioner blev holdt i hævd, ligesom inspirerende oplæg om naturgenopretning og biodiversitet samt udflugt til Danfoss Elektrificering og Nordborg Resort var en del af programmet.

Med en beliggenhed på begge sider af Alssund giver turen over Alssundbroen både et godt overblik over og indtryk af Sønderborg. Kong Christian den X’s Bro med de genkendelige buer syner parallelt i baggrunden, mens den moderne havnefront og bydel, Byens Havn, vidner om nye tider.

Destinationen for årsmødet kunne ikke have taget sig meget bedre ud end på denne 1. maj, hvor Hedeselskabets bestyrelse, repræsentantskabet og indbudte gæster var samlet.

- Sønderborg er en af de smukke perler, vi har i dette land, som bestyrelsesformand Jørgen Skeel formulerede det i forbindelse med bestyrelsens beretning.

Et besøg i grænselandet minder også om historien og nederlaget i 1864, som to år senere førte til grundlæggelsen af Hedeselskabet.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.