For medlemmer

Publiceret 06.06 2023

Fra velfriseret villahave til vild natur

Foto: Christian Agerskov Munk

Tekst: Inge Spliid Bech

Virksomheden Vildskab arbejder med at skabe netop vildskab i den bynære natur, men det større mål er i virkeligheden et andet. Det er troen på, at et tættere forhold til den nære natur vil skabe et pres på den helt store dagsorden, der skal give mere plads til vild natur.

Lyt til artiklen

Der er kaffe på kanden og gang i brændeovnen, hvilket stadig er nødvendigt her midt i en indtil videre kold april, men det er som om, at foråret står på spring, og om lidt vågner det hele med et sæt, og lysegrøn farvelade eksploderer i by og på land. Vi sidder i Katrine Turners røde træsommerhus på Trelde Næs ved Fredericia og kan til den ene side nyde indsejlingen til Vejle Fjord og til den anden en kuperet naturgrund ned mod et vandløb og endnu mere natur.

- Altså for mig er der intet, der slår det her, svarer hun på spørgsmålet om at nævne et stykke favorit-bynær-natur.

Det er netop, hvad de tre om bordet er fælles om. Katrine Turner, Ditte Dahl Lisbjerg og Lilli Gruwier er bogaktuelle med ‘Vildskab i…

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.