For medlemmer

Publiceret 06.06 2023

Biodiversitet og klima er med til at sikre positivt regnskab

Foto: Christian Agerskov Munk

2022 har været et udfordrende år for hele verden – også for Danmark og Hedeselskabet. Derfor er det positivt, at Hedeselskabet kan præsentere en stigning i omsætningen på knap 10 procent til 2,16 mia. kroner og et resultat på 57,7 mio. kroner.

I Hedeselskabet har det forgangne år stået i biodiversitetens og klimaets tegn. Som et led i 2025-strategien ’Naturlig Vækst’ har Hedeselskabet haft fokus på projekter, hvor netop disse to områder indgår.

- I 2021 åbnede vi vores egen biodiversitetspark i Viborg. Erfaringerne herfra har vores medarbejdere kunnet overføre til vores kunder. Et godt eksempel er åbningen af en af Danmarks største erhvervsmæssige biodiversitetsparker ved Salling Groups hovedkontor. Samtidig har vi mærket en øget efterspørgsel efter vores klimaskovløsninger og skovprodukter generelt. Noget, som regeringen har fokus på med dens ønske om rejsning af 250.000 hektar ny skov. Værdien af egne skove er steget markant, hvilket er et udtryk for, at skoven tillægges større og større værdi i samfundet, siger administrerende direktør 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.