For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Nu kan ørrederne gyde igen

Hedeselskabet støtter

Krobækken løber ud i Præstø Fjord på Sydsjælland og er kendt for at være et ørredparadis. Vandløbet har imidlertid trængt til en kærlig hånd de seneste år.

Det har den nu fået. ”Krobækken er et af Danmarks fornemmeste vandløb, og i bækken er der mange steder, som er helt uberørt af menneskehånd, så det er sindssyg ærgerligt, at den har skrantet, siger Søren Jensen, formand
for foreningen “Pionerer i Vandløbspleje”. I daglig tale kaldet PIV. ”Og derfor er det så fedt, at vi blandt andet med hjælp fra Hedeselskabet har kunnet givet Krobækken et ansigtsløft,” tilføjer han.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.