For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Hedeselskabet støtter igen studerende

Hedeselskabets jubilæumslegat blev i 2017 uddelt til fem ambitiøse studerende og det fortsætter vi med i 2018, hvor vi udbyder seks legater á 20.000 kroner.

Legatet er rettet mod studerende på en videregående uddannelse i Danmark, som varer mindst tre år og har hovedvægt inden for Hedeselskabets arbejdsområder; blandt andet naturpleje, miljøforbedring og klimatilpasning.

”Vi ser nu frem til at høre fra de studerende mens de er derude og håber efterfølgende at kunne give dem mulighed for at videregive den viden, de har opnået og eventuelt møde medarbejdere fra organisationen, der arbejder inden for samme felt,” lyder det fra Christian Bogh, kommunikationsdirektør i Hedeselskabet.

LÆS MERE PÅ
www.hedeselskabet.dk/jubilaeumslegat
Ansøgningsfrist
1. juli 2018

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.