For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Kunstig intelligens vil ændre alt

Digitaliseringsdirektøren siger

Skal Hedeselskabets datterselskaber fastholde deres positioner, er de nødt til at tage kunstig intelligens til sig, mener Hedeselskabets digitaliseringsdirektør.

 

Det, der afgør, om en virksomhed får succes i fremtiden, er virksomhedens evne til at tage nye, væsentlige teknologier til sig. Det mener digitaliseringsdirektør i Hedeselskabet Jesper Britze.   
”Det er ikke de store virksomheder, vi først og fremmest skal se som vores værste konkurrenter. Det er de små virksomheder, der kan indhente os bagfra på en række forretningsområder, fordi de er mere agile og mere effektivt kan implementere nyt”, siger han. 

For at fastholde sin førerposition på en række områder og altså ikke blive indhentet, er Hedeselskabets fokus rettet mod kunstig intelligens, der inden længe forventes at revolutionere den måde, hvorpå vi gør en række ting i dag.   
”Kunstig intelligens bliver en ”game changer”, især for vores rådgivningsvirksomhed”, slår Jesper Britze fast. 

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.