For medlemmer

Publiceret 26.02 2018

Bålplads får form som et blad

Hedeselskabet støtter

Det er ikke sikkert, at spejderne lægger mærker til det, når de sidder ved deres bålsteder på ”Egepladsen”, men Egepladsen lever i den grad op til sit navn.

Læs mere her

Den får nemlig form som et egeblad. Pladsen bliver en del af Gjern Naturhus og uderummet omkring det. Gjern Naturhus er et projekt, som tager afsæt i KFUM-spejdernes gamle stråtækte hus, der stod over for en gennemgribende renovering. I stedet for at renovere bliver der i stedet skabt et helt nyt naturområde for både spejdere, byens institutioner og børnefamilier.

Hov – så var der ikke mere for den 25 øre.

Bliv medlem af Hedeselskabet for at få adgang til hele artiklen – det koster kun 50 kr. i kvartalet (25 kr. for studerende)1, og så kan du læse alle artiklerne om natur, klima, bæredygtighed og biodiversitet.  

Du modtager også tidsskriftet Vækst direkte i din postkasse fire gange om året, og du får adgang til arrangementer samt andre medlemsfordele.

Læs resten af artiklen - bliv medlem nu.

Allerede medlem? Log ind her.

1. Ved oprettelsen betaler du for resten af indeværende år. Dvs. 1. kvartal betaler du 200 kr. (stud. 100 kr.), 2. kvartal betaler du 150 kr. (stud. 75 kr.), 3. kvartal betaler du 100 kr. (stud. 25 kr.), 4. kvartal opkræves du 200 kr. (stud. 100 kr.) den 1. januar – dvs. kvartalet er gratis.